Een bed met een geïntegreerd multimediasysteem én een luxe opbergsysteem voor make-up? Op de Miljonair Fair werd het Eco Chic Multimedia-boxspringbed gelanceerd. Een Nederlands designbed met de naam Anemoon.


Behalve dat de Anemoon een goede nachtrust biedt, is dit bed voorzien van de laatste technische snufjes.

Het bed is ontworpen door de Nederlandse interieurdesigner Robert Kolenik (http://www.kolenik.nl). De zogenoemde ‘high-end technische domotica’ is geleverd door Bang & Olufsen (www.bang-olufsen.com). De handgemaakte, luxe elektrisch verstelbare boxspring is vervaardigd in het Nederlandse, ambachtelijke beddenatelier van Lavital: www.lavital.nl. Alle technische hoogstandjes zijn elektronisch te bedienen met je smart phone via een dock station.

Voor het frame en hoofdbord van het ledikant is gebruikgemaakt van zogenoemde Cradle to Cradle Ecoboard-panelen. De elektrisch verstelbare boxspring is met de hand vervaardigd van natuurlijk verantwoorde materialen als biologisch katoen, biologische wol, paardenhaar en hennepvezel. Voor de exclusieve look is het geheel afgewerkt met luxueuze details en stikwerk.

De Anemoon is verkrijgbaar bij de Lavital Store in Oostzaan, Skoon 80/2e etage, en bij de Bang & Olufsen-stores in Breda, Eindhoven, ’s Hertogenbosch en Uden.