Awards voor Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is in ‘s werelds grootste competitie voor innovatieve producten in technologie, sport en lifestyle – de Plus X Awards – twee keer in de prijzen gevallen. Zowel de wastafel O.novo Style als het geluidssysteem +Sound werd door de internationale jury benoemd tot Best Product.


wastafel O.novo Style

Beide producten dragen dankzij de onderscheiding vanaf nu het ‘Seal of Approval’, dat wordt toegekend aan producten met minstens één ‘Plus X Factor’. De jury kijkt hiervoor naar technologische, ergonomische, ecologische, kwaliteits- en duurzaamheidskenmerken. De Plus X Awards 2011 worden sinds acht jaar toegekend.

De wastafel O.novo Style kenmerkt zich door het eigentijdse ontwerp, de aantrekkelijke prijs en de decors. De jury roemde het geïntegreerde decor, dat de gebruiker de mogelijkheid biedt te kiezen uit drie varianten: blauw, oranje of violet. Hiermee is de badkamer helemaal naar eigen wens te customizen.

Geluidssysteem +Sound is verborgen achter de More to see-spiegel en biedt perfect geluid in de badkamer. Juist dit geluid werd door de jury bijzonder gewaardeerd, evenals het vakmanschap en de eenvoudige Bluetooth-verbinding. Voor meer informatie kijkt u op http://www.villeroy-boch.com.