Badkameraccessoires met Japans tintje

Haiku, een Japans visueel gedicht, is de inspiratie geweest voor de nieuwe serie badkameraccessoires die Geesa in samenwerking met de internationaal vermaarde ontwerper Marcel Wanders heeft bedacht.

De serie Haiku omvat niet alleen de bekende badkamerartikelen. Ook een champagnekoeler zit in het assortiment.
De serie Haiku omvat niet alleen de bekende badkamerartikelen. Ook een champagnekoeler zit in het assortiment.

De nieuwe collectie, Haiku genaamd, kent een vrije opzet en laat verrassende combinaties zien die één vormtaal uitspreken. Verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout worden hierbij gebruikt.

De collectie omvat meer dan veertig verschillende artikelen die tegelijkertijd veel keuzevrijheid en eenheid in vorm bieden. Strakke en organische vormen worden gecombineerd. De strakke lijnen van het planchet bijvoorbeeld contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormen toch een harmonieus geheel.

De collectie bevat behalve de bekende badkamerartikelen – zoals planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, een badgreep en een spiegel – ook een champagnekoeler, een kandelaar, vazen en een fotolijst.

De Haiku collectie is te verkrijgen bij de betere sanitair speciaalzaken of kijk op www.geesa.nl.