Badkamercomfort bij Desco

De badkamer als oase van wellness en ontspanning: dat hoeft geen fortuin te kosten en is ook mogelijk in een kleine badkamer.

Ook in de kleine badkamer is veel luxe mogelijk.
Ook in de kleine badkamer is veel luxe mogelijk.

Sanitairspecialist Desco biedt daarom twee nieuwe collecties die kwaliteit, luxe en betaalbaarheid verenigen.

Met elementen uit het Combo-gamma is het mogelijk veel opbergruimte te creëren in een kleine ruimte. Combo biedt meer dan tweehonderd combinaties en variaties. Ook hier zijn, zowel voor de wastafels als voor de kasten, scharnieren en spiegels, hoogwaardige kwaliteitsmaterialen de standaard.

Het Vita-massagesysteem is in te bouwen in elk kunststofbad en biedt voor ieder wat wils. Er is bijvoorbeeld een diepe spierbehandeling met de Vita hydro, de bloedsomloop stimulerende Vita air of – het neusje van de zalm – de combinatie Vita mix. Ook de lijn Paspartoe past echt overal. Met ruim tweehonderd mogelijke combinaties bestaande uit glazen panelen, acrylwanden voor muurbekleding en doucheplaten uit kunstmarmer, is het met de Paspartoe-reeks mogelijk om een douche op maat te maken. De duurzame nanotec-coating is ook in deze serie terug te vinden. Samen met de kunstmarmeren doucheplaten van de Newforce- en Newform-collectie staat dit garant voor zorgeloos doucheplezier.

Kijk voor meer informatie op [url=http://www.desco.be]http://www.desco.be[/url].