Beeldig badlinnen

Het badlinnen van Mirabel Slabbinck brengt het beste naar het bad: onweerstaanbaar zacht en fris van stijl. Helemaal leuk wordt het als je je eigen collectie op maat zelf bedenkt.

De badlinnencollectie Maca van Mirabel Slabbinck straalt elegante eenvoud uit.
De badlinnencollectie Maca van Mirabel Slabbinck straalt elegante eenvoud uit.

Mirabel Slabbinck: „Eerst kies je de kleur van je badstof: wit, ecru, lichtgrijs of taupe. We werken volledig op maat, wat inhoudt dat je zelf het design, de afwerking en de afmetingen bepaalt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor linten, bourdonsteken of borduurwerk. Je kunt het badlinnen stijlvol afstemmen op je bedlinnen of juist een leuk contrast zoeken. Eigenlijk staat er geen rem op de creatie van je persoonlijke badlinnen.”

De collecties omvatten elk een set handdoeken – waaronder een extragroot model – en een gastendoekje, washandje, badmat en badjassen. De handdoeken zijn gemaakt van 100 procent gekamd katoen, afgewerkt met een schilderszoom. 

Calista is de naam van de effen standaardcollectie, eveneens afgewerkt met een schilderszoom. Met een satijnen band oogt de collectie Canina heel fris; Corvus oogt dan weer wat speelser. Maca straalt elegante eenvoud uit - heel mooi in combinatie met het gelijknamige bedlinnen. En dat geldt ook voor Sorbe, een klassieker die in één oogopslag bevestigt dat minder meer is. 

Een blikvanger binnen het badlinnen is Folia, een vrolijke lijn strandlakens die je helemaal naar je hand kan zetten. Kies een leuke, ontroerende of grappige tekst en geef het borduurwerk een hoogstpersoonlijke touch.