Coole kinderkamer

Zibro introduceert de SC 3125 Kids: de eerste airco in wandmodel, die speciaal voor kinderkamers en speelruimten is ontwikkeld.


De Zibro SC 3125 Kids is verkrijgbaar voor 849 euro. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.zibro.nl.

Zibro introduceert de SC 3125 Kids: de eerste airco in wandmodel, die speciaal voor kinderkamers en speelruimten is ontwikkeld. In de zomer biedt de airco verkoeling en in de winter is het een energiezuinige verwarming dankzij de warmtepomp.

Het verfijnde drielaagsfiltersysteem zorgt het hele jaar voor een gezond leefklimaat: pollen, stofdeeltjes en nare geurtjes maken geen kans. Wanneer het apparaat in werking is, produceert het weinig geluid. Behalve dat het aircosysteem een fraai design heeft, biedt het ook extra kindvriendelijke functies, waaronder een vrolijke afstandsbediening met een beperkt aantal functies. Het apparaat schakelt bijvoorbeeld dankzij de kindersleeptimer na twee uur automatisch uit.

De nieuwe Kids-airco is onderdeel van de energiezuinige Inverter-serie van Zibro. De techniek van deze serie houdt de temperatuur in de ruimte nagenoeg constant. Bovendien scheelt het tot wel 35 procent energieverbruik ten opzichte van standaardairco’s.

De enige meerkosten zijn het activeren van de snelkoppeling. Op voorschrift van de overheid dient dit door een geautoriseerde professional te worden gedaan. In de praktijk is dit in minder dan een uur gerealiseerd.