Designtuinslang

De groene tuinslang kennen we allemaal. Maar wat dacht je van een paarse? Of een trendy turquoise? Scandic Essentials introduceert de eerste designtuinslang, in vijf trendy kleuren.

Weg met die saaie, gewone groene tuinslang, kies voor trendy design in de tuin!
Weg met die saaie, gewone groene tuinslang, kies voor trendy design in de tuin!

Met de bijbehorende mondstukken en muurhouders zijn álle kleurencombinaties mogelijk. Deze slang is behalve functioneel dus ook trendy en… gewoon leuk! De vijf kleuren zijn White Snake (wit), Black Swan (zwart), Candy Crush (roze), Minty Mermaid (turqoise) en Bordeau Baby (dieprood). 

De tuinslangen zijn van het merk Garden Glory zijn 20 meter lang en worden in Zweden gemaakt. De slang is opgebouwd uit drie lagen, inclusief een sterke, beschermende mantel. Daardoor is de slang die vuilafstotend en flexibel. Bovendien is het een tuinslang die tijdens het gebruik niet knikt.

De muurhouder voor het ophangen van de slang is gemaakt van gegalvaniseerd, gelakt metaal en is beschikbaar in vier kleuren. De Garden Glory-tuinslang wordt geleverd in cadeauverpakking. Een volledige Garden Glory-tuinslangset kost 179 euro. Meer informatie op www.scandicessentials.com