Een heerlijk kopje koffie met deze KitchenAid

De een kiest voor een perfect gemaakte espresso, de ander voor een cappuccino of een ‘gewoon bakkie’. En daar waar sommigen de tijd nemen en wachten op dat smakelijke kopje zwart goud niet erg vinden, kan het voor een ander niet snel genoeg gaan.

Een heerlijk kopje koffie is snel gezet met dit apparaat.
Een heerlijk kopje koffie is snel gezet met dit apparaat.

KitchenAid (www.kitchenaid.nl) heeft voor beiden de beste oplossing. Het assortiment koffieapparaten is met twee nieuwe toestellen uitgebreid: de Artisan Nespresso-machine en een KitchenAid filterkoffiezetapparaat. Eerder al dit jaar werd de personal coffeemaker geïntroduceerd.

In amper een halve minuut is de nieuwe Artisan Nespresso klaar voor gebruik. Dankzij de zes instellingen heb je altijd de juiste koffiesterkte en gewenste hoeveelheid. Het capsulesysteem komt zo perfect en naar eigen smaak optimaal tot zijn recht.       

Het filterkoffiezetapparaat van KitchenAid, voor twee tot acht kopjes koffie, brengt dankzij geavanceerde technologie het beste van de traditionele filterkoffie en de handmatige opschenkkoffie samen (229 euro). De personal coffeemaker brouwt koffie voor één persoon in een thermische reismok van 540 ml. Het handige toestel kost 99 euro.