Eigenwijs design

Een bal die je kunt gebruiken als kussen of steuntje onder je benen, een kruk die het goed doet als bijzettafel, extra zitplaats aan tafel en in de zithoek.

Deze kruk kun je ook goed gebruiken als bijzettafel.
Deze kruk kun je ook goed gebruiken als bijzettafel.

De Ding-bal is verkrijgbaar in 104 uitvoeringen in stof en de ToiToi-kruk is er in 104 uitvoeringen in stof en 53 uitvoeringen in leder. Beide artikelen zijn verkrijgbaar in vier special editions en zijn ontworpen door Edward van Vliet. Hij brengt zijn collectie sinds kort onder de vleugels van Designonstock.com uit.

Van Vliet legde de basis voor zijn vak aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en specialiseerde zich op interieur- en industriële vormgeving aan de Design Academy Eindhoven, waar hij in 1989 afstudeerde. Behalve textielontwerp, waar zijn roots liggen, kregen meubel- en verlichtingsontwerpen een plaats in zijn inmiddels twintigjarige repertoire. Studio Edward van Vliet (SEVV) is gevestigd in Amsterdam. 

ToiToi is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 249 euro en Ding is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 115 euro. Kijk voor een overzicht van verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com