Gemak van Walk-In douche

Walk-In douchewanden zijn heel populair. Ook het Duitse merk HÜPPE biedt deze douchewanden. De markante Walk-In serie HÜPPE Duplo pure is een toonbeeld van minimalistisch design.

Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp.
Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp.

Bijzonder is de horizontale scheiding van de glazen panelen die deze serie zijn markante uiterlijk geeft. Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp. Voorbeelden zijn de combinatie met decor Sand Plus met helder glas. Dankzij de horizontale verdeling zijn breedten mogelijk van 1.000 tot 2.000 mm, met het voordeel dat de wanden door één persoon zijn te installeren en te transporteren (kleine verpakking). 

Met de series HÜPPE Studio Paris en HÜPPE Studio Berlin biedt HÜPPE meerdere Walk-In oplossingen. Handig zijn de maatoplossingen en het designprofiel voor montage aan het plafond. Bij de Walk-In van de serie Enjoy kan de wand worden verlengd met een 36 cm breed segment dat 180° is te draaien. Als deze wand naar binnen staat houdt dat spatwater tegen. Staat de wand in het verlengde dat ontstaat een extra diepe Walk-In (samen maximaal 1.960 mmm). Als dit segment open staat creëert dit een grotere instap.