Haard voor buiten

Warm, sfeervol en gegarandeerd veilig. Dat zijn de bio-ethanolhaarden van Ruby Fires. De stijlvolle open haarden zijn vrijwel overal te plaatsen doordat een rookkanaal niet nodig is. Dus niet getreurd als je woning geen schoorsteen heeft.


Behalve sfeervol is de bio-ethanolhaard van Ruby Fires ook zeer veilig.

Warm, sfeervol en gegarandeerd veilig. Dat zijn de bio-ethanolhaarden van Ruby Fires (http://www.xaralyn.com). De stijlvolle open haarden zijn vrijwel overal te plaatsen doordat een rookkanaal niet nodig is. Dus niet getreurd als je woning geen schoorsteen heeft. De sfeerhaarden zijn in diverse varianten verkrijgbaar, zowel voor binnen als buiten. Zeker in de zomer is een buitenhaard een uitkomst wanneer het in de avond wat kouder wordt in de tuin, maar je toch nog even buiten wilt zitten.

Voor wat betreft de veiligheid draait alles om de keramische steen aan de binnenkant van alle Ruby-branders. De steen absorbeert de brandbare vloeistof volledig. Per ongeluk morsen, wat bij open brandsystemen gevaarlijke situaties kan opleveren, is daardoor niet mogelijk. Bovendien kan het totaal geen kwaad als de brander wat schuin staat, want de keramische steen verliest geen druppel vloeistof. Verder zorgt een ingebouwd veiligheidssysteem er nog eens voor dat het onmogelijk is de brander te vullen terwijl die nog brandt.

www.xaralyn.com