Huiselijke sfeer in badkamer

De badkamer telt steeds meer mee als leefruimte in huis. Het badmeubelprogramma Delos van Duravit brengt met zijn design een bijzonder huiselijke sfeer in de badkamer.

Volgens Duravit ‘versmelt’ Delos qua vorm met de omgeving.
Volgens Duravit ‘versmelt’ Delos qua vorm met de omgeving.

De badkamer telt steeds meer mee als leefruimte in huis. Het badmeubelprogramma Delos van Duravit ([url=http://www.duravit.nl]http://www.duravit.nl[/url]) brengt met zijn design een bijzonder huiselijke sfeer in de badkamer. De ogenschijnlijk zwevende console, ontworpen door EOOS, heeft een onzichtbare draagconstructie en komt met zijn rechtlijnige design in iedere ruimte tot zijn recht.

Badkamer of gastentoilet, Delos versmelt qua vorm met de omgeving. Voor deze optische indruk zorgt onder meer de spiegel, die ook aan de zijkant geheel spiegelend is uitgevoerd. Daar is, net als in alle spiegels van Duravit, discreet een sensorlichtschakelaar geïntegreerd. 

De greeploze hoge en halfhoge kasten en schuiflade-elementen maken de serie Delos compleet. De kast is vanbinnen voorzien van een stabiele glazen plaat met alleen aan de voor- en achterkant een aluminium profiel. Een speciaal draagsysteem in diamantzwart houdt de plaat op zijn plaats. Doordat de gehele binnenkant is uitgevoerd in diamantzwart zijn de dragers vrijwel onzichtbaar. De schuifladen van Delos zijn gemakkelijk met een lichte druk te openen en te sluiten. Op iedere kant van de console kunnen handdoekhouders worden geplaatst. ([url=http://www.duravit.nl]http://www.duravit.nl[/url])