Inspiratie kraan in de keuken komt van het computerspel Tetris

Franke Kitchen Systems introduceert de nieuwe, fraai vormgegeven kraan Tetris. Deze dankt zijn naam aan het gelijknamige computerspelletje waarbij met divers gevormde blokjes stapels gemaakt moet worden.


De inspiratie voor deze kraan kwam van het beroemde computerspel Tetris.

Franke Kitchen Systems introduceert de nieuwe, fraai vormgegeven kraan Tetris. Deze dankt zijn naam aan het gelijknamige computerspelletje waarbij met divers gevormde blokjes stapels gemaakt moet worden. De kraan bestaat ook uit diverse hoekige elementen die samen één geheel vormen.

Vanwege de vormgeving, is kraan Tetris zowel in open als gesloten stand een sieraad voor de keuken. In de open stand is het een kraan met strakke vormgeving. In de gesloten stand vormt het een fraai designelement op het aanrecht. Wanneer de kraan in de gesloten stand staat, wordt de stop op de waterstroom automatisch geactiveerd om ongewenst waterverbruik zoals druppelen te voorkomen. Er kan dus alleen water getapt worden wanneer de kraan in de open stand staat.

Kraan Tetris is 36 cm hoog en is verkrijgbaar in chroom en rvs-look. Meer informatie over de Tetris is te vinden op http://www.franke.nl.