Kamerplanten naar buiten

De temperatuur stijgt, de zon laat zich vaker zien … Ja hoor, de zomer komt eraan! En dat betekent lekker buiten eten, tuinieren en volop genieten van het buitenleven. Ook veel kamerplanten kunnen nu naar buiten.


Met bloeiende kamerplanten creëer je een zomerse sfeer op je balkon of terras.

De meeste kamerplanten houden van wat zon en frisse lucht. Vooral bloeiende planten, zoals de calla, de betulia, de cyclaam en de kalanchoë zijn zomerliefhebbers. Die planten kunnen nu naar buiten, want het is ook ’s nachts warm genoeg. Met bloeiende kamerplanten creëer je bovendien in een handomdraai een gezellige, zomerse sfeer op je balkon of terras.

De betulia, het jonge zusje van de begonia, blijft de hele zomer bloeien met rode, witte of roze bloemen. De cyclaam heeft stralend witte, felroze, paarse of rode bloemen en ook een bijzondere bladtekening. De calla heeft opvallende kelkvormige bloemen. De kleur varieert van sereen wit tot dieppaars. De oersterke kalanchoë heeft heel veel kleine bloemen in de kleuren wit, roze, rood, geel, oranje of paars. Het stevige blad glanst prachtig in de zomerzon.

Voor meer informatie en verkoopadressen kijk je op http://www.verrassendbuiten.nl.