Keigoede haard

Flam is al 75 jaar een bekende naam in de wereld van sierhaarden. De inbouwgashaard Flam Terra is sinds kort verkrijgbaar met een branderbed dat volgens de makers wat wegheeft van een ‘droge rivierbedding waar de vlammen elegant doorheen meanderen’.


Het branderbed heeft een natuurlijke uitstraling, volgens de makers een ‘droge rivierbedding waar de vlammen elegant doorheen meanderen’.

Flam is al 75 jaar een bekende naam in de wereld van sierhaarden. De inbouwgashaard Flam Terra is sinds kort verkrijgbaar met een branderbed dat volgens de makers wat wegheeft van een ‘droge rivierbedding waar de vlammen elegant doorheen meanderen’. De Dry River Bed-bodem is het resultaat van een samenwerking van Flam met engineering- en designpartner Hegge ID.

De nieuwe, keramische bodembedekking combineert functionaliteit en veiligheid met design en kijkplezier. Behalve de Dry River Bed-uitvoering is de gashaard Terra ook verkrijgbaar met andere bodem- of wandmaterialen, zoals keien en een set houten stammen. Daarmee past de haard in ieder interieur.

De producten en inspanningen van het merk Flam combineren rendement en zuinigheid met comfort en duurzaamheid. Flam biedt meer dan driehonderd inbouwhaarden en voorzetkachels. Kijk voor meer informatie op http://www.flam.be.