Keuken in knalkleur

Het Italiaanse keukenmerk Comprex Cucine was prominent aanwezig op de designmeubelbeurs Salone Internazionale del Mobile in Italië.


Deze keuken met gele elementen was zeker een blikvanger in Milaan.

Op de beurs werd voor elke lijn een eigenzinnige ‘Limited Edition’-keuken gepresenteerd met bijzondere materiaalkeuzes.

De ‘Young Line’ staat voor grenzeloze creativiteit. Met spectaculaire kleuren zoals felgeel, roze en groen. De fronten zijn afgewerkt met gladde schoolbordverf, zodat ze met krijt beschreven kunnen worden. Op de beurs in Milaan werd van de ‘Class Line’ het nieuwe model ‘Filo’ getoond, met keukenfronten in een kopergloed: Acid Copper. Hiervoor wordt de basislak handmatig bewerkt en voorzien van een extra beschermlaag. De ‘Vogue Line’ biedt een tijdloze uitstraling. Op de beurs was een keukeneiland te zien met een coating van ijzerlak. Het werkblad was glanzend rvs. De wandkasten, in betonlook-lak, vormden daarmee een fraai geheel.

In het kader van het jubileum heeft Comprex van elke kleur dertig ‘Limited Editions’ ontwikkeld. Deze zijn dit jaar te zien in Comprex-showrooms over de hele wereld, ook in Nederland. Voor meer informatie, kijk op http://www.complex.nl en www.gesto.nl.