Alles is onder handbereik zodat iedere (hobby)kok zich kan focussen op het creëren van mooie gerechten.
Voor het bereiden van een gerecht wordt vaak met verse groenten gewerkt, die gewassen en gesneden moeten worden. Hiervoor is in het eiland een professionele module ingericht voorzien van passende kranen en een handige snijplank. Ook bevat de vierdeurs, met leder beklede kast een werkblok met daaronder een lade die ruimte biedt voor gedroogde kruiden en een broodmes met broodplank bevat.
Onder het werkblad van gezoet marmer is een lade ingericht met warmhoudapparatuur. Hierdoor kunnen alle gerechten tegelijk op temperatuur geserveerd worden. De stoere wijnkast van Sub Zero is volledig in het keukenconcept geïntegreerd en houdt de wijn op de juiste temperatuur.
De indeling en maatvoering kan geheel ingetekend worden naar ieders persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte. Kijk voor meer informatie op [url=http://www.culimaat.nl ]http://www.culimaat.nl [/url];