Koel en verfrissend

ATAG side-by-side brengt zomerse verfrissing in stijl met Fast Cooling, Fast Freezing; een luxe ijsblokjesmachine met slimme energiebesparende functies, zoals een vakantiestand voor het koelgedeelte.


Dankzij deze koelkast met ijsblokjesmachine heb je altijd ijsblokjes voor in een drankje.

Met de ATAG side-by-side koel-vriescombinatie kan er snel een voorraaddrankje gekoeld worden dankzij de Fast Cooling-functie. De in stijlvol uitgevoerde A+ koel-vriescombinatie heeft bovendien een ijsmachine voor schaafijs, ijsblokjes en fris gekoeld water. De ijsblokjesmachine werkt volautomatisch op een vaste wateraansluiting, zodat er altijd snel en eenvoudig nieuwe voorraden ijsblokjes en schaafijs aanwezig zijn. De Fast Freeze-functie zorgt voor het supersnel invriezen van levensmiddelen zoals zelfgemaakte bitterballen of waterijsjes. Het koelgedeelte uitschakelen als deze leeg is terwijl het vriesgedeelte blijft functioneren kan doordat het koelgedeelte apart is in te stellen van het vriesgedeelte. Handig en energiebesparend bij langere afwezigheid tijdens de vakantie.

De ATAG side-by-side koel-vriescombinatie is verkrijgbaar in RVS en zwart grafiet. De ATAG KA2111DL RVS kost 3.199 euro, de ATAG KA2192DL zwart grafiet kost 3.359 euro. Kijk voor meer informatie op http://www.atag.nl.