Koffie voor ieders smaak

Een latte macchiato met nóg meer melk, een espresso nóg intenser; vanaf nu is het mogelijk om binnen een paar seconden een perfecte kop koffie te zetten, volledig afgestemd op de persoonlijke smaak en voorkeur.

Met deze machine zijn meer dan twintig koffievariaties te creëren.
Met deze machine zijn meer dan twintig koffievariaties te creëren.

Een latte macchiato met nóg meer melk, een espresso nóg intenser; vanaf nu is het mogelijk om binnen een paar seconden een perfecte kop koffie te zetten, volledig afgestemd op de persoonlijke smaak en voorkeur. De Circolo Automatic, de vernieuwde versie van de eerdere Circolo, is namelijk voorzien van de Play & Select-functionaliteit. De waterhoeveelheid kan daarmee naar voorkeur worden ingesteld. Vervolgens stopt de watertoevoer automatisch. In een handomdraai creëert de koffiemachine één van de meer dan twintig koffievariaties.

Door de ronde vorm van de machine en de twee ledlampjes, heeft de Circolo Automatic een futuristische uitstraling. De machine is leverbaar in twee kleuren: Metal Red en Titanium. De Circolo Automatic is verkrijgbaar bij elektronica- en huishoudzaken voor een verkoopadviesprijs van 169 euro.

Behalve de klassieke koffievariaties heeft NESCAFÉ Dolce Gusto ook andere dranken in zijn assortiment, waaronder NESQUIK, Nestea Peach, een romige Vanilla Latte Macchiato en een luxe Grande Intenso. De NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules zijn gevuld met gebrande en gemalen Arabica- en Robustabonen en zijn te koop in alle supermarkten.