Moderne gashaard

De Nederlandse haardenfabrikant Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Behalve de horizontale modellen van de Horizon Bell 3-serie zijn er nu ook de Vertical Bell 3 en de Original Bell 3.


Elke Beelfires-haard kan tot in detail afgestemd worden op ieders persoonlijke woonstijl.

Bij deze nieuwe gasgeneratie ligt het accent meer dan ooit op design. Zowel qua frame, breedtematen als interieur zijn er tal van opties, zodat elke haard tot in detail afgestemd kan worden op ieders persoonlijke woonstijl.

Het grootste pluspunt van een gashaard is het gemak van gas: aan is aan en uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening.

De nieuwe Bell 3-haarden zijn optioneel te voorzien van twee in eigen huis ontwikkelde innovaties: het Floating Frame en de Hidden Door. Floating Frame is een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Verder is een Bell 3-gashaard leverbaar met het Hidden Door-systeem met zwart gescreende glasranden.

Kijk voor meer informatie over deze haarden op www.bellfires.nl.