Modulair leefsysteem

Koken in een keuken? Koffie drinken in de woonkamer? Werken op kantoor? Dat is zó traditioneel. Het is tijd voor Wrap Spaces: een modulair ‘leefsysteem’ waarin productontwikkeling, design en elektronica zijn gecombineerd.

Met de diverse modules kun je alles doen in de ruimte: koken, werken en relaxen.
Met de diverse modules kun je alles doen in de ruimte: koken, werken en relaxen.

Een keuken, een living en een kantoor die je niet ziet wanneer je ze niet gebruikt, maar die er wél zijn als je ze nodig hebt – dat is Wrap Spaces in het kort. Een multifunctionele leefomgeving waarin je kunt koken, werken, eten en leven. Met een druk op de knop is de functie aan te passen aan het gebruikersgedrag. 

Het leefsysteem is in eerste instantie ontworpen als keuken en later doorontwikkeld tot een modulair systeem dat geheel naar wens kan worden samengesteld. De constructie wordt aan de muur bevestigd, waardoor er onder en boven vrije ruimte blijft. De ingebouwde verdeler zorgt ervoor dat er slechts één aansluitpunt voor water en elektriciteit nodig is. Doordat Wrap Spaces geen vast onderdeel van het huis is, maar tot de inboedel behoort, kan het bij een verhuizing gemakkelijk meegenomen en uitgebreid worden.Bekijk ook