Oase van ontspanning

In de tuin, binnen, op het terras, of het nu lente, zomer, herfst of winter is: Softub maakt het mogelijk te genieten van wellness waar en wanneer je maar wilt.


Lekker ontspannen in de eigen tuin in een bubbelbad, dat is pas luxe!

Of je nu om zeven uur ’s ochtends wilt aquajoggen of om elf uur ’s avonds heerlijk ontspannen een wijntje wilt nuttigen, met de Softub ligt bubbelend welzijn altijd binnen handbereik.

Softubs zijn licht, makkelijk te verplaatsen, comfortabel, milieuvriendelijk en maken van iedere plek je favoriete oase van ontspanning. Een spa met in het hart een hydromate power-systeem zorgt voor kracht en verwarmd water. Dankzij de Whisper Technology is de Softub zo stil dat je niet alleen geniet van de draaikolken, maar ook van de sfeer en omgeving waarin je je bevindt. The Hydromate brengt de pomp, motor en verwarming samen in één unit, waardoor het energieverbruik minimaal is.

De Softub Spa’s zijn verkrijgbaar in drie modellen: Sportster, Legend en Resort. Alle modellen zijn gemaakt van Polybond en aan de buitenkant luxe afgewerkt met Leathertex, wat maakt dat de Softub bestand is tegen alle weersinvloeden.

De Softub Spa is verkrijgbaar vanaf 4.690 euro via http://www.softub.nl.