Organische keuken van alle gemakken voorzien

Voor het nieuwste keukenontwerp Leaf heeft Culimaat zich laten inspireren door de natuur. Geen geometrische en strakke grafische lijnen, maar organische vormen kenmerken dit keukenontwerp.


Deze keuken heeft een vernieuwend ontwerp en is van alle gemakken voorzien.

De keuken is van alle gemakken en alle apparatuur voorzien. Deze zijn in het ontwerp geïntegreerd of weggewerkt. In vergelijking tot traditionele kookeilanden heeft Leaf een open constructie. Dit geeft de ruimte een luchtig karakter en het werkt bovendien ergonomisch heel prettig.

De organische vorm kwam tot stand dankzij het gebruik van HI-MACS – een materiaal met oneindig veel mogelijkheden dat bestaat uit 75 procent natuurlijke mineralen en pigmenten die samengebonden zijn met een zuiver acrylaat. De natuurlijke acrylsteen die uit dit proces ontstaat, is zeer duurzaam. Het materiaal is bestand tegen een groot aantal zuren en alkalische oplossingen. Het materiaal is goed te reinigen en daardoor zeer hygiënisch.

De inductiekookplaten zijn vlak geïntegreerd en worden met tiptoetsen op de speciale zone bediend. De ronde roestvrijstalen onderbouwspoelbak sluit perfect aan op het werkblad. Bergruimte is gecreëerd in de wandkast, waarin zich ook andere apparatuur bevindt, zoals oven, stoomoven, vaatwasser, koel- en wijnkast – die door draai-/schuifdeuren aan het zicht onttrokken zijn als die niet gebruik worden.

Kijk voor meer informatie op www.culimaat.nl.