Overkappingen met houtconstructie

In en om het huis worden steeds vaker natuurlijke materialen gebruikt: vloeren van bamboe of hout, duurzame vlonders op het terras en meubels en stoffen van natuurlijke vezels.

Met een overkapping van het zwembad kun je ook in hartje winter comfortabel baantjes trekken.
Met een overkapping van het zwembad kun je ook in hartje winter comfortabel baantjes trekken.

In en om het huis worden steeds vaker natuurlijke materialen gebruikt: vloeren van bamboe of hout, duurzame vlonders op het terras en meubels en stoffen van natuurlijke vezels. De zwembadoverkapping van Abrisud met houtconstructie past in deze trend. De kleurnuances in het hout, de nerven en noesten, geven de constructie een natuurlijk en tegelijk robuust karakter.

De hoge overkappingen kunnen het zwembad overdekken, zodat er het hele jaar is te zwemmen, maar zijn ook zeer geschikt als serre aan het huis. Een dergelijke oplossing met een houten structuur is esthetisch fraai en past mooi bij huizen met een landelijk of natuurlijk karakter. De grens tussen binnen en buiten vervaagt en de houten constructie gaat bijna helemaal op tussen de grote planten binnen en de bomen buiten.

Elke overkapping wordt volledig naar wens en op maat gemaakt. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar via (013) 211 47 13. Zie voor meer informatie [url=http://www.abrisud.nl]http://www.abrisud.nl[/url].