Paradijs in huis

Saartje Prum brengt een stukje paradijs in huis, of beter gezegd, in de kinderkamer. Paradijs is één van dertien kleuren uit de muurverflijn Wereldkleuren van het merk.


De kinderkamer krijgt gelijk een andere look met een geverfde muur.

De kleuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Saartje Prum. Met deze muurverf kleur je de kinderkamer in wereldse kleuren. Maar buiten de lijntjes en over de grens verven is natuurlijk ook leuk, Vlieland combineert bijvoorbeeld heel goed met de kleuren Victoria of Himalaya. De muurverf heeft een matte dekking, is op waterbasis en is vrij van oplosmiddelen. De verf is verkrijgbaar in 2,5-liter blikken voor 55 euro.

Met oog voor sfeer en detail heeft Saartje Prum een assortiment samengesteld bestaande uit producten van meer dan honderd merken. Van meubels, behang en beddengoed tot accessoires. In de ‘Kinderkamers’, zowel in de winkel als op de website, deelt Saartje Prum graag met je hoe je karakter kunt geven aan de kinderkamer. Met nét dat vleugje lief en knus of juist pittig en stoer, maar vooral eigen. Kijk voor meer informatie op http://www.saartjeprum.nl.