Perfect gegaard vlees

Koken een kunst? Absoluut! Een exacte wetenschappelijke kunst zelfs, als het aan KitchenAid ligt. Met dit merk ben je voortaan zeker van een perfecte garing in de kern van het vlees of de vis.


Dankzij de gaarthermometer in de combistoomoven is vlees altijd perfect te bereiden.

Want in navolging van de convectieovens Lab en Twelix zijn nu ook de stoomovens en combistoomovens van KitchenAid uitgerust met een gaarthermometer.

Het systeem is simpel: steek de gaarthermometer in het vleesgebraad, wacht tot de oven aangeeft dat de perfecte kerntemperatuur is bereikt … en neem de complimenten van je gasten in ontvangst!

De gaarthermometer – die je in het meest vlezige gedeelte steekt – stuurt de temperatuurgegevens naar de digitale display van de KitchenAid-oven. Op die display verschijnt dan de melding dat de gewenste kerntemperatuur is bereikt. De oven schakelt automatisch uit als de kern van het vlees of de vis de ingestelde temperatuur heeft. Zo weet je zeker dat je gerecht perfect gegaard is, met een optimaal behoud van smaak, aroma en textuur. (http://www.kitchenaid.be)