Perfecte thee

Al eeuwenlang wordt thee gedronken. Het is verkwikkend en rustgevend, zoet, zacht en minty, warm en koud: voor elk wat wils. De nieuwe Solis Tea Maker ([url=http://www.solisonline.nl]http://www.solisonline.nl[/url]) zorgt voor een ‘revolutie in theebeleving’.

Met één druk op de knop kies je je favoriete theesoort en de gewenste sterkte.
Met één druk op de knop kies je je favoriete theesoort en de gewenste sterkte.

Het theemandje in de waterkoker beweegt volledig automatisch op en neer, waardoor de thee in alle rust kan trekken en je elke keer opnieuw kan genieten van de perfecte kop thee.

Met de Tea Maker van Solis zorg je ervoor dat theewater altijd de juiste trektijd heeft. Met één druk op de knop kies je je favoriete theesoort en de gewenste sterkte: de slimme Tea Maker weet zelf wanneer en hoelang het volautomatische theemandje de theeblaadjes moet onderdompelen. Zo komen de smaak en het aroma van de verschillende theemelanges het best tot hun recht. Een geluidssignaal geeft aan wanneer de thee gereed is.

De inhoud van de Tea Maker is 1,2 liter, wanneer hij gebruikt wordt als normale waterkoker is de inhoud 1,5 liter. Het apparaat heeft een warmhoudfunctie die ervoor zorgt dat de thee tot een uur na het zetten op de juiste temperatuur blijft. Zin in een kopje thee direct na het ontwaken? Dat kan ook, want de Tea Maker is zelfs van een geïntegreerde 24-uurstimer voorzien. De adviesprijs is 299 euro.