Plant van het Jaar

Het lekkere weer van de afgelopen weken nodigt uit tot buiten zitten. En hopelijk wordt het de komende periode alleen nog maar lekkerder.


De mandevilla is ‘Terrasplant van het Jaar’ en een prachtige zomerbloeier.

Dan verdienen de lobelia, de ‘Balkonplant van het Jaar’, en de mandevilla, de ‘Terrasplant van het Jaar’, zeker een plekje op het terras.

Met de lobelia is het direct zomer op het balkon. De lieflijke bloemetjes zorgen voor pure zomerromantiek. Door de uitbundige bloei en eenvoudige verzorging is de lobelia de ideale plant voor op het balkon. In een hanging basket vormt de Lobelia een imposante wolk van blauwe, lila of witte bloemetjes.

De mandevilla is een sterke kuipplant, die garant staat voor een lange en uitbundige bloei. De mooie bloemen geven een instant vakantiegevoel. De mandevilla bloeit van mei tot ver in het najaar met witte, roze of rode bloemen. Zet de kuipplant voor een optimaal effect in een stoere, moderne bak op een opvallende plek op het terras. Omdat de mandevilla een ‘klimmer’ is, kun je hem ook perfect in een bak aan de voet van de pergola of schutting zetten. Meer info en inspiratie vind je op http://www.ikenmijnplant.nl