Prijswinnaar van Siemens

Het succes van de VS07G1666 van Siemens lijkt onstuitbaar: in de afgelopen zeven jaar viel deze stofzuiger onafgebroken in de prijzen bij de stofzuigertest van de Consumentenbond.


Deze stofzuiger heeft voor het zevende jaar op rij een goede beoordeling gekregen van de Consumentenbond.

De afgelopen vijf jaar bekleedde Siemens zelfs de eerste plek. Ook dit jaar kreeg de stofzuiger weer het predicaat ‘best getest’ en was het voor de derde maal ‘beste koop’.

Net als ieder jaar heeft de Consumentenbond stofzuigers van alle belangrijke merken getest. Belangrijke criteria waren tapijt- en harde vloeren zuigen, zuigen met volle zak en kieren zuigen. De VS07G1666 van Siemens haalde een gemiddelde van 8. De stofzuiger van Siemens scoort vooral goed op de geringe hoeveelheid uitstoot van fijnstofdeeltjes, op het opzuigen van huisdierharen en op het stofzuigen met volle zak. Ook zuigt het apparaat goed op harde vloeren en langs kieren en plinten.

De VS07G1666 van Siemens scoorde verder goed op de gebruiksaanwijzing, het verwijderen van de zak, het inrollen van het snoer, over drempels rijden en onder lage meubels zuigen.