Sprookjesachtig behang

Disneys duistere kant komt naar boven met de nieuwe collectie behang van Graham & Brown, Barbara Hulanicki en Disney. Deze samenwerking resulteerde in een exclusieve behangcollectie geïnspireerd op de Disney-klassieker Sneeuwwitje.


Sprookjesachtig behang van disney

Barbara Hulanicki schetste de machtigste en sinisterste booswichten van Disney: Maleficent en haar gevederde handlanger Diablo.

De karakters lenen zich goed voor het donkere en mysterieuze behang met flockprint. De collectie bestaat uit twee ontwerpen. Geheel volgens de stijl van Barbara Hulanicki is de meesteres van het kwaad, Maleficent, weergegeven in een grootschalig barok dessin. Nooit ver weg van zijn kwade meesteres transformeert de kwaadaardige raaf Diablo tot een donker en sinister patroon.

„Ik was ontzettend blij met de mogelijkheid om deze Disney-schurken gestalte te geven voor Graham & Brown. Ik hou van slechteriken, Maleficent en Diablo zijn de ultieme kwaadaardige karakters. Ze komen tot leven in het prachtige zwarte flockbehang. Ze halen het duiveltje in je naar boven”, zegt Barbara Hulanicki.

Een rol behang kost 99 euro. Het behang is te koop via www.grahambrown.nl.