3 Sprouts voor de kinderkamer

Het merk 3 Sprouts introduceert de nieuwe collectie voor het eerst ook in Nederland.


De collectie van 3 Sprouts voor de kinderkamer is voor het eerst in Nederland verkrijgbaar via Our Kompany.

Het merk 3 Sprouts introduceert de nieuwe collectie voor het eerst ook in Nederland. Het merk, dat veelvuldig werd aangeprezen door Oprah Winfrey en bij menig Hollywoodster in huis te vinden is, ontwerpt en produceert opberg- en decoratieartikelen voor de baby- en kinderkamer: opbergmanden, commodetasjes, opbergdozen, muuropbergers en badcapes. Het merk is te herkennen aan de vrolijke dierenprints, de luxe afwerking en het gebruik van 100 procent katoen.

De Caddy (24,95 euro) is een handig commodetasje om luiers, billendoekjes, crème en wegwerpzakjes in te bewaren. Ook ideaal om mee te geven aan opa en oma. Het tasje is gemaakt van katoen, gesponnen vilt en canvas.

De nieuwe opbergmand (39,95 euro) is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 43 cm. Ideaal voor speelgoed, boeken en de vuile was. De mand is gemaakt van extra stevig katoen, waardoor hij mooi in vorm blijft. De handige opbergdozen (29,95 euro) passen precies in de bekende boekenkasten van Ikea en bieden plaats aan bijvoorbeeld speelgoed, boekjes en kleding.

De wall organizer (29,99 euro) is de perfecte oplossing voor het opruimen van allerlei prullaria. Kijk voor meer informatie op www.ourkompany.com.