Stijvolle badkameraccessoires

Stijlvolle accessoires maken de badkamer nog fijner om te vertoeven. De nieuwe serie Emcofino van Emco is ontwikkeld voor liefhebbers van slank, rank en elegant.

Slank en elegant, dat zijn de kernwoorden van de nieuwe collectie badkameraccessoires van Emco.
Slank en elegant, dat zijn de kernwoorden van de nieuwe collectie badkameraccessoires van Emco.

Stijlvolle accessoires maken de badkamer nog fijner om te vertoeven. De nieuwe serie Emcofino van Emco is ontwikkeld voor liefhebbers van slank, rank en elegant. Met in totaal veertien accessoires bestrijkt het programma van Emco alle functies die consumenten vandaag de dag wensen. Het assortiment omvat een glashouder met drinkglas, een zeephouder met een glazen schaaltje, een zeepdispenser, een papierhouder die naar keuze met of zonder deksel verkrijgbaar is, een reservepapierhouder en een toiletborstelgarnituur. Het uitgebreide productscala van deze serie wordt gecompleteerd door twee zwenkbare handdoekhouders met elk twee armen – 450 mm of als variant voor het gastentoilet 350 mm diep – en een handdoekring, twee badhanddoekhouders, een badgreep met een breedte van 300 mm en een dubbele haak.

Voor de rechte, smalle bandvormen is messing toegepast, terwijl de stijlbepalende ronde elementen uit hoogwaardig, gegalvaniseerd gegoten zink zijn vervaardigd. Het glas van het drinkglas, het zeepschaaltje en de zeepdispenser is gemaakt van doorzichtig kristalglas, bij het toiletborstelgarnituur van gesatineerd kristalglas.