Tapijt voor moderne hippies

De bohemian-stijl, met subtiele hippie-invloeden, beleeft een revival. Bonaparte presenteert daarom met Chinchilla een op de sixties geïnspireerde tapijtcollectie met een moderne twist.


Een zogenoemd ‘Chinchilla-interieur’ bestaat uit vintage elementen en stoere breisels.

De bohemian-stijl, met subtiele hippie-invloeden, beleeft een revival. Bonaparte presenteert daarom met Chinchilla een op de sixties geïnspireerde tapijtcollectie met een moderne twist. Deze zachte, kleurrijke vloer met retro-look zorgt voor een nonchalante, speelse sfeer.

Het hoogpolige tapijt heeft een opvallende zogenoemde shaggy structuur door de gedraaide pool. Typische kleuren uit de jaren zestig zijn vertaald naar een palet van elf gemêleerde- en acht duo-tonekleuren, waarbij de lus is opgebouwd uit twee tinten. Behalve expressieve retrokleuren als kerrie, pompoen, dieppaars en fuchsia zijn er ook tijdloze naturellen zoals taupe, nougat, beige en basalt.

In zowel een kleurrijk als naturel interieur komt de Chinchilla-collectie goed tot haar recht. Het ‘Chinchilla-interieur’ wordt gekenmerkt door vintage elementen, opvallende accessoires en veel textiel: van stoere breisels tot hip haakwerk. Behalve als vloerkleed op maat kan Chinchilla ook als kamerbreed tapijt worden gelegd.