Tijd voor thee

Thee is er in allerlei soorten en smaken. Theestruiken groeien in tropische en subtropische gebieden. Vaak geldt: hoe hoger de plantage op de berghelling ligt, hoe beter de kwaliteit van de theeblaadjes.


In de filter van deze theekan van Blomus kun je losse theeblaadjes doen. Giet heet water in de kan, laat het even trekken en je hebt heerlijke thee.

Die overheerlijke thee moet natuurlijk op een mooie manier gepresenteerd worden. Theekan SENCHA van producent Blomus staat garant voor iedere dag heerlijke kopjes thee, eenvoudig bereid met verse theeblaadjes. Vul eenvoudig de filter met losse theeblaadjes en giet hier kokend water op. Als de thee lang genoeg heeft getrokken kan de filter met een kleine hefboom uit het water getild en vergrendeld worden. Hierdoor blijft de thee op de gewenste sterkte en hoeft de filter niet verwijderd te worden. De theekan is gemaakt van mat roestvrijstaal en helder glas.

De theekan kost 89,95 euro, een theekan met theelichthouder 99,95 euro. Meer producten en verkoopinformatie zijn te vinden op http://www.blomus.com.