Toiletten minimalistische bedieningsplaat van TECEsquare

Verrassend vlak, duurzaam en een minimalistisch design, het zijn de kenmerken van de nieuwe serie bedieningsplaten TECEsquare voor urinoirs.


De TECEsquare-bedieningsplaten zijn leverbaar in glas en metaal.

TECE (www.tece-nederland.nl) heeft inmiddels twee designprijzen gewonnen met dit ontwerp: de Design Plus en de Reddot Design Award.

Net als de range TECEsquare voor toiletten zijn ook de nieuwe bedieningsplaten voor urinoirs leverbaar in twee duurzame basisuitvoeringen: glas en metaal. De metalen serie bestaat uit drie modellen: een van geborsteld roestvaststaal, een van glanzend chroom en een voorzien van een glanzend witte coating. De serie van glas kan geleverd worden in de kleuren softgroen, trendy wit en gitzwart. Bij de glazen serie is de toets in vele kleuren leverbaar, waaronder wit, zwart en goudkleurig.

Alle TECEsquare-bedieningsplaten kunnen vlak in een wand worden ingebouwd. Voor de inbouw levert TECE een handig inbouwraam. Daarmee kan de installateur de bedieningsplaat zodanig installeren, dat die slechts iets uit de wand steekt en optisch gelijk aan de wand is.

TECE biedt nog een extra voordeel. Bij de metalen modellen zorgt een dunne, slijtvaste beschermlaag ervoor dat na gebruik geen vingerafdrukken zichtbaar zijn.