Van deur naar blikvanger

Het Nederlandse merk Svedex maakt al bijna zestig jaar vernieuwende collecties stijldeuren. De kant-en-klare deuren zijn al afgelakt met Svedex Superlak en kunnen direct worden geplaatst.


Deze deuren hebben een stijlvolle look en zijn snel geplaatst.

Met de nieuwe collecties Casual, Elegant en Passie maakt Svedex van de deur een echte blikvanger. Retro chic, modern klassiek of een superstrakke look: binnendeuren maken het verschil. Svedex toont dat er voor ieder interieur een passend model is dat een woonstijl kan versterken en accentueren. Bovendien zijn er talloze combinaties mogelijk met glas-, lijn- of paneeldeuren.

Van een deur een stijlbepalend onderdeel maken van het interieur hoeft niet veel tijd te kosten. Het Svedex-concept is gebaseerd op optimaal gemak en snel resultaat. Svedex heeft het voorwerk namelijk al gedaan, van het aanbrengen van de slijt- en krasvaste Svedex Superlak tot het plaatsen van het slot en het glas. De Svedex-stijldeuren hoeven thuis alleen nog maar afgehangen en bewonderd te worden.

De Svedex kant-en-klare stijldeuren zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro. Kijk voor meer wooninspiratie en verkooppunten op http://www.svedex.nl.