Verkoeling op tafel

Blomus presenteert nieuwe producten van de lijn ‘Pure Taste’, met decoratieve accessoires voor de goed uitgeruste eettafel.

Vul eerst de ‘koelstaaf’ met water, schroef de dop erop en plaats deze enkele uren in de vriezer.
Vul eerst de ‘koelstaaf’ met water, schroef de dop erop en plaats deze enkele uren in de vriezer.

Zodra de zomer begint, staat de koelkast snel vol met koude drankjes. De nieuwe Aqua Cool-karaf (59,95 euro) zorgt voor een heerlijk verkoelend drankje. Vul eerst de ‘koelstaaf’ met water, schroef de dop erop en plaats deze enkele uren in de vriezer. Vul de karaf met een drankje en schroef de dop met de koelstaaf op de karaf. De karaf is zo ontworpen dat de staaf niet tegen het glas stoot en kan gebruikt worden met en zonder koelstaaf. De ruime opening maakt het gemakkelijk om de karaf te vullen en te reinigen. De koelstaaf is los te bestellen. 

Met de Scudo-servethouder (24,95 euro) en de Alinjo-olie-en-azijnset (24,95 euro) staat niets meer in de weg voor die barbecue of dat sfeervolle diner. De servetten worden stevig vastgehouden op een vierkante basis met een roestvrijstalen klem, zodat ze toch eenvoudig rond kunnen worden gegeven zonder dat de servetten wegwaaien. De twee flesjes uit de Alinjo-set zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Het duo voegt net dat extra’s toe aan een salade maar is evengoed bruikbaar bij de bereiding van andere gerechten, zoals verse bruschetta en gemarineerde steaks.

Op [url=http://www.blomus.com]http://www.blomus.com[/url] kun je meer lezen over de producten van dit merk.