Voordelig keukenconcept

Met de introductie van de nieuwe keukenlijn Basiq is het assortiment van de Deense keukenfabrikant Kvik compleet. Kvik brengt Basiq-keukens op de markt voor prijzen van 822 tot 3.144 euro.


Deze stoere keuken is voor een mooie prijs verkrijgbaar.

Hiermee richt het assortiment zich in principe op iedereen: van de student die een appartementje opknapt en de eigenaar van een vakantiehuisje die zijn keuken wil vernieuwen, tot de huiseigenaar die droomt van een nieuwe, trendy keuken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Basiq-selectie deuren bestaat uit twee zeer strakke, gladde en geverfde deuren en drie stijlvolle, greeploze deuren. De vijf deuren zijn allemaal nieuw in het assortiment van Kvik. Door te combineren ontstaan talloze mogelijkheden om een fraaie Basiq-keuken te creëren.

Ondanks de positie van deze keukenserie in de allerlaagste prijsregionen doet Kvik geen concessies aan kwaliteit en garantie; die zijn gelijk aan die van de rest van het assortiment. Dat betekent dat Kvik 25 jaar garantie geeft op alle bewegende delen en tien jaar op productiefouten.

Kijk voor meer informatie op www.kvik.nl.