Warmpjes de winter door

Met de winter in het vooruitzicht heeft Dik Geurts, specialist in houtkachels, de strak vormgegeven Vidar-lijn uitgebreid met twee sfeervolle modellen.


Deze Dik Geurts-haarden brengen sfeer én warmte in de ruimte.

De Vidar Triple is voorzien van driezijdig glas voor een optimaal zicht op het houtvuur. Onder de haard is bergruimte voor hout. Om extra ruimte te realiseren, is er de Vidar Wall die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd.

Door het hoge rendement van de driezijdige kachels gaat weinig warmte verloren en kan op stookkosten worden bespaard. De infrarood-glasramen reflecteren immers de warmte. Hierdoor wordt een rendement van maar liefst 88 procent bereikt. De nieuwe Vidar-houtkachels zijn uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van een grote deur met stabiele tweepuntssluiting. De Vidar Triple en Vidar Wall kosten 2.640 euro.

Met de aanschaf van een Dik Geurts-haard steunen consumenten ook een goed doel. Met het project ‘Voor u een haard, voor haar een toekomst’ gebruikt Geurts een deel van de opbrengst van de verkoop om vrouwen in Oeganda een microkrediet te verstrekken voor het starten van een bomenplantage. (www.geurts.nl)