Winterse duik

Om ten volle te kunnen genieten van een buitenzwembad in Nederland, ook in de winter, is een zwembadoverdekking de ideale oplossing.


Zwemmen in de winter; het kan met de overkappingen van Abrisud.

Abrisud, Europees leider op het gebied van zwembadoverdekkingen, heeft voor 2013 drie nieuwe producten: de hoge gebogen overdekking, de 100 procent uitschuifbare lage overdekking en de Easy Vis.

Met de hoge zwembadoverdekking kun je een gezellige leefruimte boordevol licht creëren met zicht op alles wat zich buiten afspeelt.

De lage, semi-openrollende overdekking is binnenkort verkrijgbaar als een volledig openrollende versie. Zo kun je echt van elke vierkante centimeter van je zwembad genieten. De modules kunnen gemakkelijk over elkaar schuiven dankzij een slim systeem van geïntegreerde wieltjes in de grondbevestiging. Kortom: deze nieuwe overdekking geeft je maximale vrijheid.

De zwembadoverdekkingen bevatten gemiddeld vierentwintig bevestigingswieltjes die je vast of los moet schroeven om de overdekking goed te openen of te sluiten. Om dit karweitje iets eenvoudiger te maken, heeft het designteam een ergonomische schroevendraaier ontwikkeld: de Easy Vis. Die schroevendraaier maakt deze taak een stuk gemakkelijker dankzij twee functies: een sluitveer om te kunnen schroeven en een vooruit-/achteruitfunctie om de wieltjes vast of los te schroeven. Met dit handig stukje gereedschap schroef je de bevestigingswieltjes in een mum van tijd vast of los.

Kijk voor meer informatie op www.abrisud.nl.